Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 33χρονο

25/11/2021 | 08:31

 

 

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) -κάτω από συνθήκες τις οποίες ερευνά το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων- και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός άνδρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό στο 159ο χλμ, στο ύψος της Αρκίτσας και νεκρός είναι ένας 33χρονος, το αυτοκίνητο του οποίου ήταν ακινητοποιημένο στο σημείο, όπου δυστυχώς δεν υπήρχε φωτισμός.

Περίπολο της Νέας Οδού έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα το οποίο βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα και ο νεαρός οδηγός του ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία του σοκαρισμένου υπαλλήλου του Αυτοκινητοδρόμου, διερχόμενο όχημα χτύπησε τον άτυχο άνδρα και εγκατάλειψε το σημείο.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατο του 33χρονου.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία μέχρι να ολοκληρώσει τη διακομιδή το ασθενοφόρο και απομακρυνθούν σε ασφαλές σημείο τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του βαν της Νέας Οδού διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

https://www.zougla.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο