Πάτρα: Αραιή συννεφιά σήμερα – Πότε έρχονται βροχές

 

Χωρίς βροχές αναμένεται να κυλήσει η Πέμπτη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει αραιή συννεφιά , με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ.

Η υγρασία θα φθάσει το 90%.

Από αύριο , ωστόσο, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές, αλλά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία, στην Ηπείρου, στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη οι οποίες σταδιακά θα εξασθενήσουν. Από τις βραδινές ώρες αναμένονται εκ νέου βροχές και τοπικές καταιγίδες από τα δυτικά. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8-9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 12, στην Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16-17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ