Εύβοια: Κάηκε ζωντανή μπροστά στα μάτια του συζύγου και του γιου της

24/11/2021 | 22:33

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24.11.2021) στον Πισσώνα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, μία ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του γιου της από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο κοντέινερ που έμεναν. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και εθελοντές από το κλιμάκιο Ψαχνών. Δυστυχώς, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες βρήκαν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια από την Ινδία εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη