Βουλή: Την Πέμπτη (25/11) ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις αδειοδοτήσεις κτηνοτροφικών μονάδων

24/11/2021 | 21:57

Ολοκληρώθηκε και σε β’ ανάγνωση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αφορά «Μέτρα διευκόλυνσης και εκσυγχρονισμού της ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και διατάξεις για τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολής κυρώσεων».

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ, ενώ πλην του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 που καταψήφισαν, τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στη συζήτηση και ψήφισή του από την Ολομέλεια την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!