O Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο, θα του πετάξουν γιαούρτια και ντομάτες»

24/11/2021 | 20:36

 

Το πρωί της Τέταρτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό που πέρυσι ενεπλάκη το όνομά του στο κίνημα metoo.

«Εμένα με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του και μου είπε “σκέφτομαι να γυρίσω στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Προφανώς και είναι ελεύθερος, δεν με πήρε κανείς μέσα από τη φυλακή.

Και του είπα ότι η γνώμη μου η ταπεινή είναι ότι έτσι και γυρίσεις στο θέατρο, θα μαζευτεί απ’ έξω κόσμος και θα σου πετάνε γιαούρτια και ντομάτες, μη γυρίσεις.

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, αλλά κάνε ότι θέλεις. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά

Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία – Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της