Συγκρούστηκε τζιπ με σχολικό λεωφορείο

 

 

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 σήμερα, στην ανηφόρα της Καρδίας, στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες τζιπ χτύπησε το σχολικό λεωφορείο που προπορευόταν, με αποτέλεσμα το σχολικό να βγει έξω από το δρόμο και να συγκρουστεί με κολόνα. 

Στο νοσοκομείο τα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό

Στο λεωφορείο επέβαιναν μικρά παιδάκια ηλικίας από 3 έως 7 ετών. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν τα επτά από τα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, στο νοσοκομείο Γεννηματάς για προληπτικούς λόγους, ελαφρά τραυματισμένα με μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση αλλά διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο με τους γονείς τους.

Οι δύο οδηγοί των οχημάτων, επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ από τη σύγκρουση έχει τραυματιστεί ο οδηγός του τζιπ.

Οι εικόνες από το ατύχημα, ξυπνούν μνήμες από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που είχε κοστίζει τη ζωή 21 παιδιών, μαθητών Λυκείου στα Τέμπη το 2003, μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έλαβαν χώρα στους ελληνικούς δρόμους.

Τι αναφέρει ο οδηγός του τζιπ

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός του τζιπ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είπε πως έσυρε το τζιπ του προς την κολόνα προκειμένου να μην δημιουργηθεί περαιτέρω κίνδυνος.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης