Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου

Για την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται στη νότια είσοδο της Πάτρας ενημερώθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, που βρέθηκε στην Παραλία Πατρών και στην περιοχή των Ιτεών. 
Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση που γίνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου, από το ύψος του χειμάρρου Παναγίτσα,  μέχρι το ύψος της γέφυρας του Γλαύκου. Στο σύνολό τους οι τεχνικές παρεμβάσεις θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την οδική ασφάλεια, αλλά και θα αναβαθμίσουν την περιοχή.  
Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΕ Αχαΐας», συνολικού προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ, που προβλέπει εκτεταμένες παρεμβάσεις σε σημαντικούς οδικούς άξονες της Π.Ε. Αχαΐας στο πρωτεύον και δευτερεύον οδικό δίκτυο.
«Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες επεμβαίνουμε σε σημεία που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές και χρήζουν αποκατάστασης. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την οδική ασφάλεια και να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών» ανέφερε κατά την επίσκεψη του ο κ. Μπονάνος.
 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου