Αναμνήσεις από το παρελθόν και αναλύσεις για το μέλλον

Συνεργάστηκαν για πολύ καιρό. Μπορεί βέβαια ο πρώην Υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης να αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική πολύ πριν τις εθνικές εκλογές του 2019, ωστόσο μέχρι τότε καταγραφόταν πολύ δυναμική η παρουσία του στην Αχαΐα, με στόχο μία βουλευτική έδρα στην Αχαΐα.

Ο στενότερος συνεργάτης του όλη εκείνη την περίοδο Τάκης Αντωνόπουλος. βρέθηκε μαζί του ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Και σήμερα, τρία (και πλέον) χρόνια μετά, οι φιλικοί τους δεσμοί εξακολουθούν να είναι ισχυροί. Έτσι στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην Υφυπουργού στην Πάτρα, ο φακός τους "συνέλαβε" σε κεντρικό καφέ της Πάτρας να συνομιλούν έχοντας να πουν πάρα πολλά.

Ο Γιώργος Μαυραγάνης σήμερα έχει στρέψει τα ενδιαφέροντά του στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ο Τάκης Αντωνόπουλος εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του ενεργού πολιτικού πεδίου ως διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Το παραγωγικό πολιτικό παρελθόν του πρώτου, η πολιτική εμεπιρία του δεύτερου, αλλά και η χρόνια φιλία τους, είναι χαρακτηριστικά που τους δίνουν τη δυνατότητα για ουσιαστικές και έγκυρες αναλύσεις. Και όπως φαίνεται όποτε έχουν τη δυνατότητα, δεν χάνουν  την ευκαιρία