Γιάννης Οικονόμου: Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε περίκλειστη κοινωνία

24/11/2021 | 10:55

Για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός lockdown. Για την ώρα, τουλάχιστον.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η οικονομία», επανέλαβε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια περίκλειστη κοινωνία», είπε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς ήδη τα μέτρα που εφαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία.

«Πάντοτε παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και κυρίως την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και έτσι αποφασίζουμε μέτρα», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου και πρόσθεσε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μεγάλη μάχη και γι’ αυτό όπου χρειαστεί ενισχύουμε με κλίνες από ιδιωτικές κλινικές.

Γιώργος Σαμπάνης: Σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας

Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη πριν το Μουντιάλ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών