Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλου

24/11/2021 | 09:43

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της παραγωγής του θεάτρου.

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη τάχθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος. (Διάβασε εδώ τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον Άρη Σερβετάλη)

Η Αθηναϊδα Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έριξε την αιχμή της στο twitter για τους δύο ηθοποιούς.

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;» έγραψε η Αθηναϊδα Νέγκα στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.tlife.gr/

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά