Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλου

24/11/2021 | 09:43

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της παραγωγής του θεάτρου.

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη τάχθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος. (Διάβασε εδώ τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον Άρη Σερβετάλη)

Η Αθηναϊδα Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έριξε την αιχμή της στο twitter για τους δύο ηθοποιούς.

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;» έγραψε η Αθηναϊδα Νέγκα στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.tlife.gr/

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης