Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλου

24/11/2021 | 09:43

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της παραγωγής του θεάτρου.

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη τάχθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος. (Διάβασε εδώ τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον Άρη Σερβετάλη)

Η Αθηναϊδα Νέγκα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έριξε την αιχμή της στο twitter για τους δύο ηθοποιούς.

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;» έγραψε η Αθηναϊδα Νέγκα στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.tlife.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)