Μαίρη Χρονοπούλου: Τι συνέβη και δεν θα επιστρέψει τελικά στο θέατρο;

 

 

H Μαίρη Χρονοπούλου όπως είχε γνωστό θα συμμετείχε στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου δεν θα πάρει μέρος στο έργο που θα ανεβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πριν από λίγες ημέρες συνομίλησε με την παραγωγή της παράστασης, με τις δύο πλευρές να μην συμφωνούν κι έτσι η ίδια δεν θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

«Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε τελική συμφωνία, διότι δεν συμφώνησαν και τα δυο μέρη στις επιμέρους λεπτομέρειες» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για την εξέλιξη αυτή μιλώντας στο Political.gr.

Σε ερώτηση για αν η περίπτωση συνεργασίας τους έληξε και η απόφασή της είναι οριστική, απάντησε: «Ναι! Τους είπα ότι θα είμαι στην πρώτη σειρά να τους χειροκροτήσω και θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, γιατί είναι μία προσπάθεια αξιολογότατη. Η μεγάλη μου στεναχώρια είναι ότι δεν θα συνεργαστώ με την ψυχή της καρδιάς μου. Τον Κορκολή, τον Στεφανάκο μου».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ