ΠΑΟΚ: Θα λάβει μόνο 10 (!) εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

24/11/2021 | 09:07

 

 

Όπως ήταν γνωστό, ο αγώνας Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ, την προσεχή Πέμπτη (25/11), θα γίνει ουσιαστικά «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έλαβε η κυβέρνηση της χώρας.

Ο σύλλογος της Σλοβακίας, δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την κυβέρνηση και στο γήπεδο θα επιτραπεί η παρουσία μόλις 200 θεατών εκ των οποίων 10 μπορεί να είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αφού αυτός θα είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στους Θεσσαλονικείς.

Η σχετική ανακοίνωση της Σλόβαν αναφέρει τα εξής: «Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και μια ανοιχτή επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές, στον αγώνα Σλόβαν – ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, εξαιτίας του Covid-19, θα υπάρχουν μόνο 200 θεατές.

Λυπούμαστε πολύ, γιατί περιμέναμε με ανυπομονησία τον αγώνα της χρονιάς μαζί σας και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα δημιουργούσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα ήσασταν ο δωδέκατος παίκτης. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι σκληρή και με λύπη ανακοινώνουμε ότι όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτόν τον αγώνα είναι άκυρα.

Για τον αγώνα, μπορούμε να εκδώσουμε μόλις 200 εισιτήρια. Από αυτόν τον αριθμό, πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους κανόνες της UEFA και έτσι πρέπει να διαθέσουμε δέκα εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 62 εισιτήρια στην UEFA».

https://www.zougla.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ