Αυτή είναι η τιμωρία για τον οπαδό της Λυών που πέταξε το μπουκάλι στον Παγέ

23/11/2021 | 21:32

 

 

Πολύ ακριβά πλήρωσε ο οπαδός της Λυών την απερισκεψία του να πετάξει μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέ, στο ντέρμπι των «λιονέ» με την Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, ο δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε από το ποινικό δικαστήριο της Λιόν σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και πενταετή αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Ακόμη, υποχρεούται να πληρώσει ένα ευρώ στον παίκτη, στην Μαρσέιγ αλλά και στη γαλλική ομοσπονδία. Για να πληρώσει όμως αυτό το συμβολικό ποσό, πρέπει να το κάνει από εισόδημα δουλειάς, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπει στη διαδικασία εύρεσης εργασίας.

Ο φίλος της Λυών, μετανιωμένος, ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να πετύχει τον παίκτης της Μαρσέιγ με το μπουκάλι.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία