ΑΕΚ: Προσφυγή από Μορέιρα και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμού

23/11/2021 | 20:47

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον Γιανίκ Μορέιρα να καταθέτει στον ΕΣΑΚΕ προσφυγή, καταγγέλλοντας τη μη καταβολή της δόσης συμβολαίου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα πρέπει να βρουν λύση στο πρόβλημα, μιας και η ομάδα μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Η Ένωση έχει προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών για να καταβάλει τα χρήματα στον παίκτη του Περιστερίου για να αποφύγει την τιμωρία.

Μπορεί, βέβαια, ακόμα και μετά την αφαίρεση βαθμού, να καταβάλει τα χρήματα μέσα στις επόμενες 15 εργάσιμες ημέρες για να πάρει τον βαθμό πίσω.

πηγη

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)