Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό συμπλήρωμα βιταμίνης D

23/11/2021 | 20:03

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), κοινοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα συγκεκριμένη παρτίδα ενός ακόμα συμπληρώματος διατροφής.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΟΕΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), αποφασίστηκε «η ανάκληση της παρτίδας JN0807210D (ημ/νια λήξης 07/2023) του συμπληρώματος διατροφής JOHN NOA SPRAY VITAMINS, Vitamin D3 1000IU/SPRAY, διότι, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, σε δείγμα της παραπάνω παρτίδας δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές όσον αφορά τον «Συνολικό αριθμό αερόβιων μικροοργανισμών (TAMC)».

Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Η εταιρεία EIFRON, ως Υπεύθυνος Κυκλοφορίας, οφείλει να υλοποιήσει την ανάκληση σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

πηγη

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο