Παλαιά Σφαγεία: Τελευταία προβολή της βιντεοσκοπημένης παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη

23/11/2021 | 16:18

Στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας «Έμψυχες εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν που φιλοξενείται στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα Κ7 του πολυχώρου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προβολή βιντεοσκοπημένης παράστασης.

 

Πρόκειται για τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή, σκηνογραφία Δημήτρη Μυταρά, μουσική Χρήστου Λεοντή και χορογραφία Ρούλας Κουτρουμπέλη, στίχους τραγουδιών Μαριανίνας Κριεζή, της οποίας η γενική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου 1994 στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

 

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του