Ολυμπιακός: Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί

23/11/2021 | 12:42

 

 

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία για τον Ολυμπιακό και να τον οδηγεί προς ένα ακόμη πρωτάθλημα στη Superleague 1, γεγονός που αναμένεται να φέρει σύντομα και ένα νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβραβεύσουν τον πρώτο τους σκόρερ με την ανανέωση της συμφωνίας τους για δύο ακόμη χρόνια, παρότι ο Μαροκινός βρίσκεται ήδη στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Όπως φάνηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ελ Αραμπί παραμένει “καυτός” και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν προτείνει ένα νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια στον μάνατζερ του παίκτη, διατηρώντας ψηλά και τις αποδοχές του. Η συμφωνία θεωρείται έτσι θέμα χρόνου.

https://www.newsit.gr/

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή