Γιάννης Καλλιάνος: Κατέρρευσε με λυγμούς on air – Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και οι δύο γονείς του

«Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας με δάκρυα στα μάτια για τους γονείς του που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό. 

«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ. Βουρκωμένος, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε πως και οι δύο του γονείς, οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο με κορονοϊό και χτύπησε το καμπανάκι για τις σοβαρές επιπλοκές που επιφέρει η νόσος Covid-19.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που μπορεί και μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο. Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά την 12η μέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα. Πιστεύω θα πάνε καλά», είπε μιλώντας στο MEGA.

Ο πατέρας του πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση. Παρότι είναι εκείνος που νοσηλεύεται, τα πάει πολύ καλύτερα από τη μητέρα του βουλευτή που είναι εμβολιασμένη με δύο δόσεις. «Είχε δύσπνοια και ο κορεσμός του οξυγόνου έπεφτε κάτω», είπε για τη μητέρα του ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να μην ξέρεις τι γίνεται και να χτυπάει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει… Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο, τα περνάω όλα μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ