Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου πρότειναν να γίνω κριτής στο X-Factor, αλλά… »

23/11/2021 | 11:04

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη στο «Yoyfly», όπου επιβεβαιώνει πως της προτάθηκε η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του «X – Factor», ωστόσο εκείνη φαίνεται να ζήτησε την παρουσίαση του show θεωρώντας πως ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα της.

«Όντως μου πρότειναν να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή. Για μένα η τηλεόραση είναι ένα πολύ αγαπητό μέσο. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ έως τώρα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο για τον χαρακτήρα μου να κάνω την παρουσίαση και όχι κριτική. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια, με κάποιον τρόπο παρουσίαση κάνω κι εγώ, παρουσιάζοντας τα τραγούδια μου στο κοινό.

Εγώ πάντα λειτουργώ με το συναίσθημα μου, και με ένα τέτοιο τρόπο θα έκανα και την παρουσίαση. Όπως δηλαδή με έχετε γνωρίσει όλοι και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Yoyfly».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ