Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου πρότειναν να γίνω κριτής στο X-Factor, αλλά… »

23/11/2021 | 11:04

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη στο «Yoyfly», όπου επιβεβαιώνει πως της προτάθηκε η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του «X – Factor», ωστόσο εκείνη φαίνεται να ζήτησε την παρουσίαση του show θεωρώντας πως ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα της.

«Όντως μου πρότειναν να συμμετέχω στην κριτική επιτροπή. Για μένα η τηλεόραση είναι ένα πολύ αγαπητό μέσο. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ έως τώρα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο για τον χαρακτήρα μου να κάνω την παρουσίαση και όχι κριτική. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια, με κάποιον τρόπο παρουσίαση κάνω κι εγώ, παρουσιάζοντας τα τραγούδια μου στο κοινό.

Εγώ πάντα λειτουργώ με το συναίσθημα μου, και με ένα τέτοιο τρόπο θα έκανα και την παρουσίαση. Όπως δηλαδή με έχετε γνωρίσει όλοι και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Yoyfly».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία