Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 31χρονο Βασίλη που “έφυγε” από κορονοϊό

 

 

Σήμερα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο 31χρονο Βασίλη Όρρο που κατέληξε έχοντας προσβληθεί για δεύτερη φορά από τον κορονοϊό.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών και η  ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Άνω Συχαινών.

Ο Βασίλης Όρρος μαζί με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Ελένη είχαν αποκτήσει ένα παιδί, τον Παναγιώτη.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο Αγία Ελπίδα που περιθάλπει παιδιά με αυτισμό για την αγορά μεταφορικού μέσου για ΑΜΕΑ.

Ο πατέρας του Παναγιώτης τη δεκαετία του ’90 αποτελούσε επιχειρηματικό δίδυμο με τον αείμνηστο Κώστα Σολή στην εμπορία καπνικών προϊόντων. Ακολούθως, επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ν. Αφρική, όπου πρώτοι είχαν μεταναστεύσει οι γονείς του και μαζί με τον γιο του Βασίλη ανέπτυξαν πετυχημένη επιχειρηματική δράση στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων.

Ο 31χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα, με στόχο την επέκταση των επιχειρηματικών σχεδίων της οικογένειας.

Ο πατέρας του Παναγιώτης Ορρος ήρθε στην Πάτρα από τη Ν. Αφρική, λίγο πριν εκπνεύσει ο γιος του…

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του