Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, 81-76 τον Ολυμπιακό

22/11/2021 | 21:27

 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ντέρμπι «αιωνίων» με σκορ 81-76 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται και να προηγείται 12-3 με πόντους από τους Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Φαλ και Ουόκαπ, ενώ ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια περιόρισε τους «ερυθρόλευκους» και προηγήθηκε 15-14 στο τέλος της περιόδου. Ο Σαντ Ρος ήταν ο παίκτης που άλλαξε τον ρυθμό, ενώ πόντους προσέφεραν και οι Παπαπέτρου, Πέρι, Παπαγιάννης και Νέντοβιτς.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο +3 (16-19) με τους Σαντ Ρος και Νέντοβιτς να σκοράρουν. Με σερί 9-0 από τους Ζαν Σαρλ, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκη οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 27-21, ωστόσο οι «πράσινοι» βρήκαν τις απαντήσεις με τους Παπαγιάννη, Κασελάκη, Σαντ Ρος και Μέικον (29-29). Με πέντε συνεχόμενους πόντους από τον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 5 (36-31), ενώ το ημίχρονο έληξε 33-36 με βολές του ΜακΚίσικ.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 33-36, 59-48, 76-81.

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του