Επιμελητήριο Αχαΐας: Επιστολή σε Σκρέκα για το “Εξοικονομώ Αυτονομώ”

22/11/2021 | 18:19

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα την ακόλουθη επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνο Σκρέκα:

 

κ. Υπουργέ,      

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ, το οποίο είναι απόλυτα επιτυχές όσον αφορά την επίτευξη των στόχων που είναι η εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και έχει επιφέρει μεγάλη κινητικότητα στην αγορά και ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών.

Όμως επιθυμούμε να επισημάνουμε την μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί όσον αφορά των πληρωμή των επαγγελματιών από το ταμείο του προγράμματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί σοβαρά προβλήματα ρευστότητας σε αυτή την κατηγορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που ειδικά σήμερα, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να εξετάσετε την δυνατότητα, άμεσης καταβολής αυτών  των υποχρεώσεων, ώστε αντίστοιχα οι επιχειρήσεις να επιλύσουν τα προβλήματα ρευστότητας που έχουν.

 

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς