Πάτρα: Με επιτυχία η ημερίδα “Η ζωή μας με τα ΙΦΝΕ”

22/11/2021 | 15:55

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 20/11/21 στην αγορά Αργύρη η Hμερίδα του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου με θέμα: ”Η ζωή μας με τα ΙΦΝΕ. Ποιες είναι οι επιπλοκές; Ποιές είναι οι μετεγχειρητικές επιπλοκές ; Τι γνωρίζεις για το Βραχύ Έντερο ;”

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στηρίζει παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που σαν στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Ο κ Δουζδαμπάνης συνεχάρη την πρόεδρο του σωματείου κ Ν Καρακάση καθώς και όλους τους ομιλητές για την υψηλού επιστημονικού επιπέδου εκδήλωση. 

*Στην φωτο διακρίνεται ο πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης, η πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας  Ν Καρακάση, ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας της Ιατρικής Σχολής Πατρών  Κ Θωμόπουλος και ο επιμελητής Α! Γαστρεντερολογικού τμήματος ΠΓΝΠ Γ Θεοχάρης.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»