Θετικός στον κορονοϊό ο Σπήλιος Λιβανός

22/11/2021 | 14:52

 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

“Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση” αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λιβανός και σημειώνει: “Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα”.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!