Τομ Χόλαντ: Για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον Spider-Man

«Ίσως είναι καιρός να προχωρήσω»

Ο Τομ Χόλαντ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ μίλησε για το κινηματογραφικό franchise «Spider-Man» και για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον υπερήρωα της Marvel.

«Ίσως είναι καιρός να προχωρήσω» ανέφερε o Άγγλος ηθοποιός. «Ίσως το καλύτερο για τον Spider-Man είναι να κάνουν μια ταινία του Μάιλς Μοράλες. Πρέπει να λάβω υπόψη μου και τον Πίτερ Πάρκερ, γιατί είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Αν υποδύομαι τον Spider-Man μετά τα 30 μου, θα έχω κάνει κάτι λάθος» σημείωσε.

Ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος είναι τώρα 25 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει ως ο υπερήρωας Πίτερ Πάρκερ σε πέντε ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και η επερχόμενη ταινία και έκτη εμφάνισή του στο franchise «Spider Man: No Way Home» σηματοδοτεί το τέλος του συμβολαίου του για τον ρόλο.

Αν και ο Χόλαντ είχε προηγουμένως πει ότι βλέπει αυτή την τελευταία ταινία ως το «τέλος του franchise», η παραγωγός του Spider-Man, Έιμι Πάσκαλ δήλωσε στο GQ ότι συζήτησε με τον ηθοποιό το ενδεχόμενο να μείνει περισσότερο στον ρόλο.

«Του είπα να γυρίσει 100 ακόμα» ανέφερε η παραγωγός. «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω ταινίες με τον Spider-Man χωρίς αυτόν. Αστειεύεστε;» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το The Cosmic Circus, η Disney και η Sony βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις σχετικά για συμφωνία με υπηρεσία streaming για πρότζεκτ που θα ακολουθεί τη ζωή του Πίτερ Πάρκερ «σε μια εναλλακτική μορφή».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης