Πάτρα: Νεαροί πέταξαν πέτρες σε σχολείο-Τραυματίστηκε μαθητής-Τους “έπιασαν” κάμερες και αναζητούνται

 

Ένα σοβαρό περιστατικό διερευνούν αστυνομικοί της Ασφάλειας το πρωΐ της Δευτέρας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ομάδα περίπου 20 νεαρών πέταξε πέτρες σε σχολείο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 196, πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. 

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφριά ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο, τον οποίο μετέφεραν οι γονείς του για προληπτικούς λόγους στο σπίτι.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πήγαν στο σχολείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι νεαροί που πέταξαν τις πέτρες φέρεται να φοιτούν σε άλλο σχολείο. Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι είναι και από πιο σχολείο ήρθαν, αφού οι κινήσεις τοιυς έχουν βιντεοσκοπηθεί από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

 

Το tempo24 συμμετέχει στη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ

Καιρός: Παραμένει και σήμερα Πέμπτη η ζέστη

Watermelon Red nails: Το μανικιούρ του καλοκαιριού

Πώς το στρες σας στερεί τον ύπνο σας

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και τον Ρέιντερς

Γιώργος Κιμούλης: Με είχε παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Έχω ξεπεράσει όρια, αλλά ξέρω να ζητάω συγγνώμη

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου