Πάτρα: Συναγερμός σε γηροκομείο – Βρέθηκαν και άλλοι θετικοί στον κορονοϊό

 

Συναγερμός έχει σημάνει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα, όπου από την Παρασκευή, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, σε τροφίμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εντοπίστηκαν κι άλλα κρούσματα, τόσο σε υπερήλικες, όσο και σε εργαζόμενους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να θεωρείται ανησυχητική. Μάλιστα οι ηλικιωμένοι που έχουν συμπτώματα, έχουν απομονωθεί σε έναν από τους ορόφους του κτιρίου, ενώ σε άλλους χώρους μεταφέρθηκαν οι άλλοι.
Σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα μεταβούν στο συγκεκριμένο γηροκομείο, προκειμένου να διενεργήσουν σε όλους τους τροφίμους και εργαζόμενους, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και σε ποιο επίπεδο περαιτέρω διασπορά.

ΓΝΩΜΗ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έπεσε παιδί από μπαλκόνι