Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

 

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τη συμμετοχή σου σε ανακουφιστικές, γήινες και φυσικές δραστηριότητες, μιας και θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον εαυτό και τις ιδέες σου. Οι συμβουλές τρίτων για την εξέταση νέων στρατηγικών στα εργασιακά θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Η ζήλια και η καταπίεση που ασκείς στον ερωτικό σύντροφό σου δεν βοηθά τη σχέση σας. Αντίθετα τη θέτουν σε κίνδυνο. Η αυξημένη σου γοητεία σε κάνει ξεχωριστή, για αυτό και το φλερτ αυξάνεται δίνοντάς σου τη ευκαιρία να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Η αναγνώριση των συναισθηματικών σου αναγκών είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να μπορέσεις να νιώσεις ευτυχισμένη, πλήρης και δυνατή. Νέες συνεργασίες ευνοούνται αυτό διάστημα και μπορούν να αποδώσουν τα προσδοκώμενα, για αυτό τόλμησέ τες. Πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα και απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ξεσηκώνει και να σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά μετά από πολύ καιρό.

Δίδυμοι
Νιώθεις έντονα την ανάγκη σήμερα να ανασυγκροτήσεις και να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν έστω και προσωρινά. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στα εργασιακά. Τόλμησε να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου και δώσε ώθηση στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται μια έντονα ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σου. Τώρα το τι πρέπει να κάνεις για να τον παρασύρεις, σίγουρα εσύ το ξέρεις καλύτερα.
Ένα άτομο από το οικείο σου περιβάλλον και πιθανότατα από τον εργασιακό, κάνει την καρδιά σου να χτυπά έντονα.

Καρκίνος
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να συνεργαστείς με άλλους για ένα κοινό στόχο ή να εργαστείς προς ένα αγαπημένο όνειρο και επιθυμία σου. Πλησίασε και αποκατάστησε τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Εύκολα με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται, μπορείς να τους κάνεις συμμάχους και ομοϊδεάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένη, η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου, να χαρείς τον έρωτα και να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες εμπειρίες, φλερτ, έρωτες και εξιδανικευμένες αγάπες.

Λέων
Τα κίνητρα σήμερα για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου ή μιας φιλοδοξίας σου, είναι ισχυρά και ιδιαίτερα ορατά. Διάφορες εξελίξεις στα εργασιακά έστω και μικρές είναι αρκετές για να επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική σου. Ρομαντισμό και έρωτα μυρίζει έντονα η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Επιδίωξε λοιπόν να μείνετε μόνοι και να την απολαύσεις. Μια προσπάθεια επανασύνδεσης αν την επιδιώκεις, απόψε έχει πολλές πιθανότητες να την πετύχεις.

Παρθένος
Επιδίωξε να συναναστραφείς σήμερα με ανθρώπους με παρόμοια ιδανικά και προοπτικές, κυρίως αισιόδοξα. Το μοίρασμα ιδεών και εμπειριών θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο δυνατή και ικανή να φτάσεις τους στόχους σου.
Στα εργασιακά ίσως να παρερμηνεύεις τα λόγια των συνεργατών και να τα περνάς μέσα από ένα ανασφαλές φίλτρο, για αυτό μην βγάζεις συμπεράσματα και λες πράγματα που δεν πρέπει. Ο σύντροφός σου απόψε φαίνεται αποφασισμένος να σε αποπλανήσει. Μην του αρνηθείς και ακολούθησέ τον σε ό,τι κι αν σου προτείνει. Μια συναρπαστική γνωριμία προβλέπεται για σένα που είσαι μόνη μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες φαίνονται αρκετά κατάλληλες και ευνοϊκές για εργασία, έρευνα και ανανέωση. Εκμεταλλεύσου τες και να είσαι βέβαιη πως τα αποτελέσματα θα σε ενθουσιάσουν. Κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις στα εργασιακά και απαλλάξου από διάφορες εκκρεμότητες. Κάντε κοινά σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιτέλους κοιτάξτε, φτιάξτε, ονειρευτείτε και το αύριο. Αν είσαι μόνη, μια επαναφορά, ή μια προσπάθεια προσέγγισης από άτομο του παρελθόντος σου προσφέρει ικανοποίηση.

Σκορπιός
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σήμερα σε ένα σημαντικό, συγκεκριμένο στόχο σου και συναναστρεύσου με ανθρώπους που μπορούν και έχουν την ικανότητα να σε παρακινήσουν. Ο τομέας της καριέρας σου έρχεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Καλό θα ήταν βέβαια να μην σου γίνει εμμονή. Απόλαυσε αγαπησιάρικες και παιχνιδιάρικες στιγμές με τον αγαπημένο σου και μην αποσπάσαι από σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, σε περιμένουν ευχάριστες, συναρπαστικές και μάλιστα αιφνίδιες εκπλήξεις, για αυτό πάρε τα πάνω σου.

Τοξότης
Οι σημερινές όψεις και κυρίως ο Ήλιος πια στο δικό σου ζώδιο σε γεμίζουν ενέργεια και σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε τομείς που αφορούν στα εργασιακά. Φαίνεσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε ένα νέο εργασιακό έργο ή και να αναλάβεις νέα καθήκοντα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς. Όλο και πιο κοντά φαίνεται να έρχεστε με τον ερωτικό σύντροφό σου και η αποψινή βραδιά και η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. Μην μπερδεύεσαι σε αδιέξοδες ή παράλληλες καταστάσεις, εσύ που είσαι μόνη.

Αιγόκερος
Οι δημιουργικές σου αναζητήσεις και ο χρόνος που δαπανείς σε δραστηριότητες αναψυχής, σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και ενισχύουν τα αποθέματα ενέργειας σου. Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να αυξήσουν το άγχος σου, όμως αν δεις πιο ψύχραιμα τα πράγματα θα διαπιστώσεις πως εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Πρόσθεσε στιγμές διασκέδασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και βοήθα στο να ανανεωθεί η σχέση σας. Ένας μεγάλος έρωτας αναμένεται για σένα που είσαι μόνη, για αυτό προετοιμάσου ψυχικά και εμφανισιακά.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, σε μια οικιακή ή και οικογενειακή σου υπόθεση και γενικότερα να απαλλαγείς από το άγχος και το στρες. Αποστασιοποιήσου από το συναίσθημα σε θέματα και αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα επίπεδο και φάση, που σας επιτρέπει να κοιτάξετε το μέλλον και να προχωρήσετε μαζί. Μια σχέση, πιθανά φιλική ή και εργασιακή φαίνεται να αλλάζει και να γίνεται πιο ερωτική.

Ιχθείς
Χαρούμενη, ευδιάθετη και αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις είσαι σήμερα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές που δέχεσαι και αξιοποίησε τις δυνατότητές σου. Εφάρμοσε τις ιδέες σου στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως θα ανοίξεις τον δρόμο της επιτυχίας που ονειρεύεσαι. Η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι το παν και σήμερα μπορείτε να πείτε, να εκφράσετε και να μοιραστείτε τα πάντα.
Πάρε μέρος σε κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες έστω και διαδικτυακά.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης