Η Αγγέλα Τρινταφύλλου στηρίζει Ν. Ανδρουλάκη

Σε δήλωσή της αναφέρει:
Στις 5 Δεκέμβρη έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο δίλημμα. Ένα δίλημμα που έχει να κάνει με το μέλλον της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Αυτό που καλούμαστε να αποφασίσουμε είναι αν θα συνεχίσουμε την πορεία μας με «όχημα» ένα μικρό κόμμα στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και προδιαγεγραμμένο τέλος ή θα βάλουμε τις βάσεις για την ανασύνταξη του χώρου, διεκδικώντας τη θέση που αξίζει στο ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ.

Μια θέση αντάξια της ιστορίας του και της προσφοράς του στον τόπο. Για όσους πιστεύουμε ότι η πορεία μας μπορεί να είναι και πάλι ανοδική, ότι η μεγάλη προοδευτική παράταξη έχει πολλά ακόμα να δώσει στη χώρα, ο εκλογή ενός ηγέτη με τα χαρακτηριστικά του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι μονόδρομος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει σήμερα η παράταξή μας. Καινοτόμες ιδέες, συμβατές με τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία, ταυτόχρονα με την ενωτική παρουσία του και τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Είναι ο μόνος που εγγυάται μια αυτόνομη πορεία μακριά από τις σειρήνες του δεξιού και αριστερού λαϊκισμού και εκπέμπει τη σοβαρότητα που έχει ανάγκη να δει και να ακούσει ο πολίτης που έχει απογοητευτεί από τον καιροσκοπισμό στη πολιτική. Για την αναγέννηση της παράταξης και την επιστροφή της ελπίδας στη χώρα, σας καλώ να ψηφίσετε μαζικά στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη Νίκο Ανδρουλάκη!
ΑΓΓΕΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ