Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

 

 

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή, το The Chase, αλλά και για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου, που επιστρέφει στο Μεγάλο Κανάλι, χαρακτήρισε δύσκολη την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό».

«Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ», είπε επίσης η Μαρία Μπεκατώρου.

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης