Βασίλης Κούκουρας: Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό, έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας. Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη για την υποκριτική και την καριέρα του.

Ο Βασίλης Κούκουρας έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Μάνθου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Φέτος τον θαυμάζουμε ως Τόλη Κακαλιούρα στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας έκατσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια;

«Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα», είπε σχετικά με την απόφασή να γίνει ηθοποιός.

«Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό», ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Κούκουρας.

Για το αν έχει αλλάξει από τότε, σημείωσε: «Δεν έχω αλλάξει αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό.

Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο» αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο».

«Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό», αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας.

πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ