Ημερίδα: «Υγεία, Επιχειρηματικότητα και Κοινωνία της εποχής του COVID 19»

19/11/2021 | 16:02

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Το Φωτεινό Αστέρι», διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική  ημερίδα (webinar)  με θέμα: «Υγεία, Επιχειρηματικότητα και Κοινωνία της εποχής του covid 19»,  το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 9:00, με σκοπό την σωστή ενημέρωση των πολιτών για τα μέσα προφύλαξης από την πανδημία καθώς επίσης και για τους τρόπους επιβίωσης της επιχειρηματικότητας που βάλλεται σήμερα.
 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα προβληθεί μέσω του facebook και του youtube στους εξής συνδέσμους:
https://www.facebook.com/tofoteinoasteri/live &
 https://www.youtube.com/channel/UCXg15YO5aPPoyWWW3cThp6w 
«Καθώς η ανησυχία για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού εντείνεται, η γνώση πάνω στις εξελίξεις για την πανδημία, η αξιολόγηση της κατάστασης και τα προτεινόμενα μέτρα αντιμετώπισης, με κύριο τον εμβολιασμό,  αποτελεί πλέον μονόδρομο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού.  Επιπλέον  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  χρησιμοποιεί αδιάκοπα όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας  αντιμετωπίζοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο άμεσα και  αποτελεσματικά τις  πρωτόγνωρες προκλήσεις που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.   

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)