"Ρώτα έναν οικονομολόγο" - Διαδικτυακές συζητήσεις

 

Πως θα σου φαινόταν να συζητάς με ειδικούς στο χώρο της οικονομίας πάνω σε όσα σε αφορούν από τον καναπέ σου; Έχεις ερωτήσεις για το περιβάλλον και την οικονομία, το δημόσιο τομέα, τις τράπεζες και το ευρώ; Έχουμε τα άτομα που θα σου απαντήσουν! 

Μπες στο esproject.gr/ask για να μάθεις περισσότερα. 

Το "Ρώτα έναν Οικονομολόγο" αποτελεί μια σειρά διαδικτυακών συζητήσεων όπου το κοινό απευθύνει άμεσα σε ένα άτομο ειδικό σε κάποιον τομέα της οικονομίας ερωτήσεις σε προκαθορισμένο θέμα. Η εκδήλωση δεν έχει τον χαρακτήρα παρουσίασης - διάλεξης, αλλά μιας ανοιχτής συζήτησης πάνω σε οικονομική θεματολογία την οποία ορίζεις εσύ με τις ερωτήσεις σου. Οι συζητήσεις θα γίνονται μια φορά κάθε μήνα ξεκινώντας από τον Νοέμβριο. 

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 20:00 με την Φοίβη Κουντούρη και θα συζητήσουμε για την μετάβαση στην αειφορία, το γιατί και το πώς! Η Φοίβη Κουντούρη είναι καθηγήτρια διεθνούς βεληνεκούς με σημαντικές συνεισφορές στα ζητήματα του περιβάλλοντος στην διεθνή σκηνή και στους διεθνείς οργανισμούς. 

Μπες στο esproject.gr/ask και δήλωσε συμμετοχή για να μάθεις λεπτομέρειες για την εκδήλωση μέσω Zoom. Μην χάνεις χρόνο! 

Το "Ρώτα έναν Οικονομολόγο" υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το E square Project. 

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.