Πάτρα: Καμπανάκι κινδύνου σε γηροκομείο – “Γέμισαν” κορονοϊό

 

Νέος συναγερμός για μαζικά κρούσματα, αυτή τη φορά σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων της Πάτρας, έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες, καθώς τουλάχιστον επτά τρόφιμοι, αλλά και εργαζόμενοι (άγνωστος ο αριθμός) έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το γεγονός αυτό, ενημερώθηκαν χθες το απόγευμα οι αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας και σήμερα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αναμένεται να ξεκινήσει τη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους, τόσο με εργαζόμενους, όσο και με άλλους τρόφιμους του Γηροκομείου.

ΓΝΩΜΗ

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)