Η φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τζεμίμα Χαν διέκοψε τη συνεργασία με το «The Crown»

17/11/2021 | 19:43

Η βρετανίδα τηλεοπτική παραγωγός Τζεμίμα Χαν, η οποία ήταν στενή φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, διέκοψε τους δεσμούς της με τη σειρά «The Crown» λόγω του τρόπου απεικόνισης της αείμνηστης πριγκίπισσας στον πέμπτο κύκλο.

 

Η Τζεμίμα Χαν δήλωσε στους Sunday Times ότι επιστρατεύτηκε από τον δημιουργό της σειράς Πίτερ Μόργκαν ως σύμβουλος σεναρίου για την πέμπτη σεζόν, η οποία θα καταγράφει τα τελευταία χρόνια της ζωής της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, πρώτης συζύγου του Κάρολου, πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ωστόσο εξήγησε ότι αργότερα εγκατέλειψε τον ρόλο της στη σειρά, επειδή ένιωθε ότι τα τελευταία χρόνια της φίλης της δεν απεικονίζονταν «με σεβασμό ή συμπόνια».

«Δουλέψαμε μαζί για τη γενική περιγραφή και τα σενάρια από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021» είπε η Τζεμίμα Χαν εξηγώντας ότι δυσανασχέτησε με την τροπή που έπαιρνε η σειρά και αποσύρθηκε. «Όταν δεν τηρήθηκε η συμφωνία για συμμετοχή στη συγγραφή του σεναρίου μας και όταν συνειδητοποίησα ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν θα ειπώθηκε με τόσο σεβασμό ή συμπόνια όσο ήλπιζα, ζήτησα να αφαιρεθεί η συνεισφορά μου από τη σειρά» είπε.

Η σειρά φέρεται να απεικονίζει την αμφιλεγόμενη συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC Panorama το 1995 με τον Μάρτιν Μπασίρ, το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο και τις σχέσεις της με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Χαν και τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Ντόντι Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε μαζί της τον Αύγουστο του 1997 σε  αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del’ Alma στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

 

ΑΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο