«The Simpsons»: Ο γκέι χαρακτήρας της σειράς βρίσκει το ταίρι του

Ο γκέι χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων «The Simpsons», Γουάιλον Σμίθερς, θα βρει επιτέλους την αγάπη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Ο Σμίθερς είχε ερωτευτεί το αφεντικό του, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά. Ωστόσο, μετά από χρόνια -και συγκεκριμένα σε επεισόδιο του 2016, με τίτλο «The Burns Cage»,  ο Σμίθερς παραδέχτηκε στον διευθυντή του τα αληθινά του συναισθήματα, χωρίς όμως ανταπόκριση.  Τώρα, πέντε χρόνια μετά την απόρριψή του από τον διευθυντή, ο Σμίθερς φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του και κάνει το επόμενο βήμα, με σκοπό να βρει την αγάπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σμίθερς θα αναπτύξει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα της μόδας Μάικλ Ντε Γκραφ, σε ένα επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί στις 21 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια στιγμή που αποτελεί ορόσημο για τον συγγραφέα της σειράς, Ρομπ Λα Ζεμπνίκ, και τον ομοφυλόφιλο γιο του, Τζόνι, από τον οποίο εμπνεύστηκε το επεισόδιο του Σμίθερς, το 2016. Ο Ρομπ είπε στη New York Post ότι ήταν «ένα όνειρο» να δουλέψει με τον γιο του για το επερχόμενο επεισόδιο, βλέποντας παράλληλα πόσο «πραγματικά αστείος και ταλαντούχος είναι».

«Μερικές φορές η τηλεόραση μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη σκέψη των ανθρώπων», πρόσθεσε ο Ρομπ. Ο Τζόνι είπε ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να φέρει τον γκέι ρομαντισμό στο προσκήνιο μέσω αυτού του επεισοδίου καθώς, συχνά, οι ΛΟΑΤΚΙ ρομαντικές ιστορίες προβάλλονται αποσπασματικά και όχι ως τμήμα της κύριας πλοκής.