Βίκυ Καγιά – To DWTS, η τηλεθέαση και η ενόχλησή της

 

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) στο «Καλύτερα δε γίνεται» η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το DWTS, για τις συνεργασίες της και έδωσε την δική της απάντηση για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το σόου.

«Δεν έχουν σημασία τα νούμερα, αν στηρίζεις κάτι το οποίο πιστεύεις πάρα πολύ και είναι απόφαση την οποία έχεις από μέσα σου και λες ‘εγώ θα το στηρίξω γιατί το πιστεύω, γιατί το αγαπώ πάρα πολύ’, το στηρίζεις με κάθε τρόπο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν το στηρίζεις κάνει 50 μετά το στηρίζεις, δεν κάνει 50 δεν το στηρίζεις. Τι είναι αυτό τώρα; Όταν τελικά αυτό που σκεφτόμαστε όλοι και δουλεύουμε ομαδικά για αυτό βγει όπως πρέπει να βγει και με τον τρόπο που πρέπει να βγει θα πεις ‘αα εγώ σας τα είπα;’».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα την ενοχλήσει ή θα την απογοητεύσει από ανθρώπους που δουλεύει στον ίδιο χώρο.

«Εμένα με απασχολεί πάρα πολύ η συνεργασία και με απογοητεύει όταν έχω δίπλα μου αρπακτικά, ανθρώπους που δεν δουλεύουν και δεν συντονίζονται με την ομάδα, δεν υπάρχει σεβασμός και αγάπη για αυτό που κάνουμε όλοι μαζί και δεν υπάρχει συλλογική προσπάθεια για το οτιδήποτε».

«Η λογική ότι δεν συντονίζομαι με την αγάπη του άλλου, δεν συντονίζομαι και δεν με νοιάζει τι θα πει ο άλλος αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ και τα ψέματα δεν μπορώ επίσης», κατέληξε.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης