Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά την άφιξη της δεύτερης στον Alpha, αλλά και για το αν το Happy Day έχει ημερομηνία λήξης.

«Από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια στον Ιορδάνη Παπακυριακού για το Happy Day και χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα που την ήθελαν θυμωμένη με το «κόψιμο» μίας ώρας της εκπομπής της. «Μπήκα στη διαδικασία ότι εφόσον αυτή είναι η απόφαση του σταθμού, θα τη σεβαστώ».

Όσον αφορά στις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε ότι «είναι πάρα πολύ καλές. Δεν έχω την ευκαιρία να τη συναντώ συχνά γιατί όταν εγώ τελειώνω, εκείνη είναι ήδη καλωδιωμένη. Ξεκινάμε με λίγα λεπτά διαφοράς. Ήταν μεγάλη μου χαρά από την εκπομπή να προωθήσω το νέο της ξεκίνημα, να είμαι εδώ να τη φιλοξενήσω, τις συνεντεύξεις της. Όταν ανήκεις στο δυναμικό ενός σταθμού παίζεις για τη φανέλα.

Με ενδιαφέρει ο Alpha να πηγαίνει καλά».

πηγή