Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Υπήρχαν σκληρές σκηνές στο σπίτι» – Αποκαλύψεις για Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν από τους πρώτους καλεσμένους του Σάκη Ρουβά στην πρώτη του εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Και φυσικά μίλησε για τους γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η εκπομπή Idols έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (12.11.2021) και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξομολογήθηκε τα όσα έζησε την περίοδο λίγο πριν από το διαζύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό».

 

 

«Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησα όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί» πρόσθεσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985 όταν έπαιζαν οι δυο τους το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι».

«Μπορεί να είχαν χωρίσει αλλά ήταν μαζί. Παρ’ ότι ο πατέρας μου ήταν με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία κατέληξε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα πάλι σαν οικογένεια».

«Σήκω ρε “Πίπη” να φύγουμε»

Στην ίδια εκπομπή, ο Γιώργος Χατζηνάσιος αποκάλυψε ένα περιστατικό από το νοσοκομείο, λίγο καιρό πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, “σήκω ρε Πίπη να φύγουμε“. Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα.

Σαν να του έλεγε, “σε ακούω που μου μιλάς“. Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες», είπε και θυμήθηκε κι ένα αστείο, μεταξύ τους, περιστατικό. «Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, “ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου“».

πηγή