Ντόμινικ: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα περνούσαμε δύσκολα, είχαμε δεχτεί ρατσισμό από παντού»

«Όταν πήγαινα στο δημοτικό φορούσα σκουλαρίκια και γέλαγε μαζί μου όλη η τάξη, μαζί και η δασκάλα. Αυτό με σημάδεψε», λέει ο Ντόμινικ.


Ο Ντόμινικ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε, όταν ληστές προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού του, ενώ μίλησε και για τον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και δούλευα με την ησυχία μου όταν ληστές παραβίαζαν την πόρτα μου. Πήγα και πήρα ένα ρόπαλο και ανοίγω την πόρτα.

Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγε τσίλιες. Η αλήθεια είναι ότι τους λυπήθηκα. Η ειρωνεία είναι ότι έφυγα από το σπίτι μου στην Κηφισιά γιατί μου είχαν διαρρήξει το σπίτι», αποκάλυψε.

Μέχρι τα 7-8 του χρόνια ο Ντόμινικ ζούσε στη Γερμανία. Όταν χώρισαν οι γονείς του η μητέρα του αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα η μαμά μου εργάστηκε σαν καθαρίστρια. \

Περνούσαμε δύσκολα. Είχαμε δεχτεί πολύ ρατσισμό από παντού. Όταν πήγαινα στο δημοτικό φορούσα σκουλαρίκια και γέλαγε μαζί μου όλη η τάξη, μαζί και η δασκάλα. Αυτό με σημάδεψε».

Ο Ντόμινικ δεν έχει επαφή με τον πατέρα του, καθώς ήταν επιλογή του να κόψουν κάθε επαφή και να εξαφανιστούν στην Ελλάδα.


πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ