Στηβ Μιλάτος: «Το πρόβλημα στην εκπομπή ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και όχι η Σπυροπούλου»

«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Παύλο Σταματόπουλο, ξεκάθαρα όχι», λέει ο Στηβ Μιλάτος.

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον Παύλο Σταματόπουλο την περίοδο που συνεργάζονταν στον Alpha, αλλά και για τις Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως αρχισυντάκτης, με απόκοψε. Πώς εγώ θα παρουσίαζα τις πτυχές του εαυτού μου; Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι», είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

Ο Στηβ Μιλάτος είπε στη συνέχεια: «Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει».


«Με την πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι φίλος με κάποιον που υπήρξες ερωτευμένος», απάντησε επίσης ο Στηβ Μιλάτος.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης