Το 10ο Γυμνάσιο Πάτρας στην έκθεση φωτογραφίας του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

11/11/2021 | 15:44

Την Τετάρτη 10/11/2021 το 10ο Γυμνάσιο Πάτρας επισκέφτηκε την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν που φιλοξενείται στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων.

Η θεατρολόγος Κων/να Βασιλοπούλου συμμετείχε στην επίσκεψη οργανώνοντας θεατρικό παιχνίδι. 

Επίσης η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Ήρα Κουρή ξενάγησε τους μαθητές στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στην αίθουσα Κ7 (αίθουσα Καραγκιόζη) με την παρακολούθηση αποσπασμάτων παραστάσεων αρχαίου Δράματος του θεάτρου Καρόλου Κουν καθώς και βίντεο με την ιστορία του Καρναβαλιού από το αποθετήριο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας. 

1636540234831.jpg

    

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ