Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Πρωινό

«Ποια οικογένεια; Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Για δυσφήμηση; Ότι τι;», λέει η Φαίη Σκορδά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο Πρωινό για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεσή του. Τα όσα είπε, όμως, εξόργισαν τη Φαίη Σκορδά.

«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου», είπε αρχικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσα γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Φαίη Σκορδά εξοργισμένη πήρε το λόγο: «Ποια οικογένεια; Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Για δυσφήμηση; Ότι τι; Ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου;», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Από το εξώφυλλο του βιβλίου; Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς του; Καταλαβαίνουμε ότι και οι δικές τους ζωές καταστράφηκαν. Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς; Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει», πρόσθεσε επίσης η Φαίη Σκορδά.

πηγη

 

Διαβάστε επίσης