Ο Kanye West σε δημόσια εμφάνιση με το νέο του φλερτ παρόλο που θέλει πίσω την Kim Kardashian

Κάτι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του Kanye West, αφού μέχρι πριν λίγο βροντοφώναζε ότι θέλει να είναι ξανά μαζί με την Kim Kardashian, όμως τα πράγματα μάλλον άλλαξαν για τον διάσημο ράπερ.

Σύμφωνα με την pagesix ο Kanye West βγαίνει με το μοντέλο Vinetria, η οποία θα λέγαμε ότι μοιάζει αρκετά με την εν διαστάσει σύζυγό του. Mάλιστα, πηγή αποκαλύπτει ότι «οι δυο τους συνδέονται εδώ και λίγο καιρό».

Η 22χρονη Vinetria βρέθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος ηχογράφησε τη συνέντευξη για το “Drink Champs” ενώ πραγματοποίησαν κοινή δημόσια εμφάνιση στον αγώνα μπάσκετ της Donda Academy.


Το ζευγάρι απαθανατίστηκε καθώς απολάμβανε το παιχνίδι μαζί, ενώ κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σηματοδοτεί το δεύτερο δημόσιο ειδύλλιο του Kanye West από τότε που η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο και μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά μαζί.

Μετά το χωρισμό, ο ράπερ να θυμίσουμε ότι έβγαινε για λίγο με την Irina Shayk, αν και πηγές υποστήριζαν ότι ήταν απλώς φίλοι. Εν τω μεταξύ, η Kim Kardashian πυροδοτεί πρόσφατα φήμες για ειδύλλιο με τον πρωταγωνιστή του “Saturday Night Live” Pete Dadvidson.

πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ