Θλάση υπέστη ο Χάνλαν στον Άρη

08/11/2021 | 14:59

Με βασική απουσία θα αναγκαστεί να υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή (14/11), για την 7η αγωνιστική της Basket League τον Ηρακλή, ο Άρης.

 

 Αφορά στον Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για τον τραυματισμό που υπέστη στο τελευταίο νικηφόρο, εκτός έδρας, παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», με τον Προμηθέα Πάτρας, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο Καναδός γκαρντ ξεκινά άμεσα αποθεραπεία,  προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του το συντομότερο δυνατό και να είναι ξανά μάχιμος στο παρκέ.

Ευνοϊκό στην περίπτωσή του αποτελεί πως με την ολοκλήρωση της προσεχούς αγωνιστικής υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω των προκριματικών αναμετρήσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

 

ΑΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο