Σοκαρισμένος ο Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στη συναυλία του

Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου οκτώ άνθρωποι

Σοκαρισμένος είναι ο Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στη συναυλία του όπου ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου οκτώ άνθρωποι και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

 

“Οι θαυμαστές μου είναι ο κόσμος για εμένα. Θέλω πάντα να τους αφήνω με μία θετική εμπειρία” είπε ο Σκοτ σε insta story και πρόσθεσε: “Κάθε φορά που αντιλαμβάνομαι ότι κάτι συμβαίνει, ξέρετε, σταματάω το σόου και βοηθάω να πάρουν τη βοήθεια που χρειάζονται. Δεν μπορούσα καν να φανταστώ τη σοβαρότητα της κατάστασης” υπογράμμισε ο καλλιτέχνης στο μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

Όπως συνέχισε: “Σε όσους χάθηκαν χθες το βράδυ δουλεύουμε να εντοπίσουμε τις οικογένειες ώστε να τις βοηθήσουμε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ειλικρινά είμαι συντετριμμένος… Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο” είπε ο ράπερ που σημείωσε ότι συνεργάζεται με τις τοπικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

“Σας παρακαλούμε αν έχετε πληροφορίες να επικοινωνήσετε με τις τοπικές Αρχές” κάλεσε τους ακολούθους του ο Σκοτ.

Να σημειωθεί ότι χιλιάδες γέμισαν το NRG Park στο Χιούστον του Τέξας, την Παρασκευή για το μουσικό φεστιβάλ Astroworld του γνωστού ράπερ και συντρόφου της Κάιλι Τζένερ. Το πλήθος άρχισε να κινείται προς τη σκηνή, προκλήθηκε πανικός και αρκετοί τραυματίστηκαν. 11 θεατές υπέστησαν καρδιακή προσβολή.

 

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ