Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Καταστράφηκα εντελώς οικονομικά»

 

Για την οικονομική του καταστροφή μίλησε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στον Alpha.

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”και τη Ναταλία Αργυράκη. Σε αυτήν εστίασε, μέσα σε όλα, στην οικονομική του καταστροφή και την προδοσία που βίωσε από οικογενειακό φίλο.

«Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος στο σπίτι μας έπεφτε στη μητέρα μου. Η πανδημία οδήγησε τους ανθρώπους στα άκρα.

Για χρόνια στη ζωή μου υπήρχε μόνο η δουλειά μου. Παρασύρθηκα γιατί ερχόντουσαν πολλές δουλειές και μου άρεσε», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είδα τα πράγματα διαφορετικά με αφορμή ένα πολύ δύσκολο και σκληρό γεγονός.

Έπαθα μια οικονομική ζημιά, ήταν προδοσία από οικογενειακό φίλο. Καταστράφηκα οικονομικά εντελώς. Υπάρχει η παγίδα να κατηγορείς τον εαυτό σου και να αυτομαστιγώνεσαι που την πάτησες.

Κυνηγούσα αρκετά τα χρήματα μέχρι τότε».

«Είμαι ερωτευμένος. Μάλλον είμαι εγώ πιο ώριμος και έτοιμος για μια σχέση. Σκέφτομαι την οικογένεια και θα χαρώ πολύ να μου συμβεί. Με το γάμο και τα συμβόλαια δεν τα πάω καλά. Τον δοκίμασα το γάμο και δεν θα μου λείψει. Ένα πάρτι σίγουρα», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης