Μπέος: «Δεν θέλουμε αλήτες στα γήπεδα, δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Άρης»

07/11/2021 | 18:29

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteTV μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος.

 

Ο δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης ζήτησε την οριστική διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη, το οποίο διεκόπη στο 12ο λεπτό έπειτα από εισβολή οπαδών του Άρη και ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  

«Δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να έχουμε αλήτες στα γήπεδα. Θέλουμε τους αγνούς φιλάθλους, τους οικογενειάρχες. Δεν λέω ότι ευθύνεται γι’ αυτή την εικόνα η ΠΑΕ Άρης, αλλά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος συμπληρώνοντας:

«Ως ΠΑΕ Βόλος ‘’κόψαμε’’ 287 εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Είναι καιρός να αλλάξουμε σελίδα. Ζητούμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Επαναλαμβάνω, δε μας ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιχνίδι». 

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ