Πάτρα: Συλλήψεις στο λιμάνι - Πήγε να περάσει παράνομα με τα παιδιά της


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 41, 31 και 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν ο 31χρονος και η 32χρονη, οι οποίοι συνόδευαν τα δύο ανήλικα τέκνα τους, να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με την συνέργεια της 41χρονης, η οποία τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους. 
Η 41χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 32χρονης και των δύο ανήλικων τέκνων ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, ενώ ο 31χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που να επιτρέπουν τη νόμιμη παραμονή του σε έδαφος SCHENGEN. Σε περαιτέρω έλεγχο, στην κατοχή της 41χρονης εντοπίστηκαν επιπλέον ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Εξάλλου, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και του 40χρονου ημεδαπού διακινητή τους, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του επικαθήμενου, τους ανωτέρω αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών έγγραφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, στη σύλληψη ενός αλλοδαπού καθώς και του 48χρονου αλλοδαπού διακινητή του, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του επικαθήμενου τον ανωτέρω αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών έγγραφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ