Πάτρα: Εχει χαθεί κάθε έλεγχος στο 2ο ΕΠΑΛ – Μετά την χθεσινή φωτιά σήμερα έκοψαν κάγκελα και έκλεψαν θρανία!

 

Κάθε ελέγχου έχει ξεφύγει πλέον  η κατάσταση στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας, που στεγάζει αρκετά σχολεία, τα όσα συμβαίνουν ξεπερνούν ακόμη και τους πλέον ευφάνταστους.

Σε διάστημα λίγων ημερών έκνομες ενέργειες , φωτιές, συμπλοκές μεταξύ μαθητών λαμβάνουν χώρα με τη διεύθυνση του σχολείου να παραμένει άπραγη, αλλά και τις δειυθύνσεις εκπαίδευσης της περιοχής.

Χθες αργά τη νύχτα ένα ακόμη απαράδεκτο επεισόδιο έλαβε χώρα στο 2ο ΕΠΑΛ. Αγνωστοί αφού έκοψαν κάγκελα μπήκαν σε τάξεις και πήραν άγνωστο αριθμό θρανίων!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 σήμερα μαθητές και καθηγητές έψαχναν θρανία για να μπορέσουν να κάνουν μάθημα.

Να σημειωθεί πως μόλις χθες το μεσημέρι στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρα, εντός του σχολείου, μαθητές έβαλαν φωτιά σε καρέκλες και θρανία(φωτό) .

Τα συνεχή περιστατικά στο συγκεκριμένο σχολείο προκαλούν έντονο προβληματισμό αφού το προηγούμενο διάστημα εχουν σημειωθεί τα εξής:

Εν ώρα μαθήματος, εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδο μέσα στο σχολικό χώρο.

Επίσης, μέσα στο συγκρότημα έπεσαν φωτοβολίδες με αποτέλεσμα ένα δέντρο να αρπάξει φωτιά.

Σε άλλο περιστατικό, ένταση είχε προκληθεί μεταξύ μαθητών, έξω από το σχολικό κτίριο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμού ενός ανηλίκου.

Ρεμπέτικο
10/09/2025 | 19:28

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Εξετράπη όχημα στην Πλαζ – Εγκλωβίστηκε οδηγός (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ